Università degli Studi di Roma 3 ArcA diA
Archivio Aperto di Ateneo
DSpace@Roma3

ArcAdiA >
Centro Studi Somali >
Documenti Inediti - Qoraallo aan la daabacin - Unpublished Documents >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/2307/5857

Title: Cambiamenti chimici durante la maturazione del mango
Authors: Mulki Xasan Cumar
Discipline: ::Soggettario Centro Studi Somalo::SCIENZE NATURALI::Chimica
::Xoghayaha Xarunta Cilmibaarista Soomaaliyeed::Culuunta dabiiciga::kiimika
::Center for Somali Studies List of Subjects::Natural science::chemistry
Keywords: tesi di laurea
chimica
frutti
Università Nazionale Somalo
buug qalinjebin
kiimika
miro
Jaamacadda Ummadda Soomaaliyeed
thesis
chemistry
fruits
Somali National University
Issue Date: 13-Jun-2017
Date of Creation: 1978
Type: other
Call Number: Originale conservato presso il Centro studi Somali : http://host.uniroma3.it/centri/CentroStudiSomali/index.php
Pages: 76
Abstract: Tesi di laurea presentata nell'anno accademico 1977-1978 all'Università Nazionale Somala, Facoltà di Chimica industriale, relatore: Prof. Calvino Passera. La tesi presenta uno studio sui cambiamenti chimici che si verificano durante il processo di maturazione del mango.

Buug qalinjebin oo sannadka 1977-78 lagu diyaariyay Jaamacadda ummadda Soomaaliyeed, Kulliyadda Kiimika. Buuggu wuxuu baarayaa isbeddelka kiimikeed ee ku dhacaya cambaha inta uu ku jiro waqtiga bislaashaha.

Thesis presented during the academic year 1977-78 at the Somali National University, Chemistry Faculty, Prof. Calvino Passera. The thesis presents a study on the chemical changes that occur during the ripening process of mango.
Description: Documento messo a disposizione del Centro Studi Somali dal Dott. Stefano Passera.
Dott. Stefano Passera ayaa dokumentigan ku deeqay xarunta cilmibaarista (Centro Studi Somali).
Document provided to the Somali Studies Centre by Stefano Passera.
Location: Mogadiscio
URI: http://hdl.handle.net/2307/5857
Language: it
Appears in Collections:Documenti Inediti - Qoraallo aan la daabacin - Unpublished Documents

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Cambiamenti chimici durante la maturazione del mango_tesi.pdf21.35 MBAdobe PDF


This item is protected by original copyright

Recommend this item

SFX Query

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Università degli Studi RomaTre SBA - Sistema Bibliotecario di Ateneo ICT support by CINECA